Laat ik mij even voorstellen…ik ben Elsbeth, sinds 2005 gediplomeerd pedicure en ik ben aangesloten bij branche organisatie Pro Voet. Met heel veel passie en liefde draag ik graag een steentje bij aan de verzorging van jouw voeten!

Jouw voeten verdienen alle aandacht, ze lopen jouw hele leven met jou mee. Alleen al daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je voeten in goede conditie zijn! Maar ook een verwenbeurt op z’n tijd zijn ze zeker waard!

Pedicure elsbeth zonder teks Facebook

Als pedicure werk ik met professionele apparatuur en deskundige manier van werken zodat een behandeling vrijwel altijd pijnloos en prettig is.

Pedicure Elsbeth neemt hygiëne uiterst serieus en werkt uitsluitend volgens “de code voor de voetverzorger”. Een goede hygiëne en desinfectie is een zeer belangrijk onderdeel binnen het vak pedicure.

Er wordt gewerkt met instrumenten die in aanraking komen met huid en lichaamsvloeistoffen. Hierdoor is het gemakkelijk om micro-organismen over te brengen naar andere patiënten. Daarom staat een goede hygiëne bij pedicure Elsbeth hoog in het vaandel!

Kleine behandeling

Kleine behandeling (behandeling tot 20 minuten) bijvoorbeeld
nagel en voetverzorging inclusief een verzorgende crème.

Standaard behandeling

Standaard behandeling (behandeling tot 45 minuten) bijvoorbeeld nagel,
voetverzorging en behandelen van eelt en/of likdoorn, inclusief een verzorgende crème

Gellak

Gellak is niet meer weg te denken tegenwoordig. Voor vrouwen die mooie nagels willen hebben maar liever geen kunstnagels laten zetten.

Cadeaubon

Wil jij jouw moeder, vriendin of iemand anders graag een fijne ontspannen
voetbehandeling cadeau geven? Deze zijn bij ons verkrijgbaar.