15 + Jaar ervaring

Klantvriendelijk

Professioneel

Wie is Medisch Pedicure Elsbeth?

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Elsbeth Oosterholt en sinds 2005 gediplomeerd pedicure. Daarnaast ben ik sinds 2022 ook medisch pedicure. Ik ben aangesloten bij branch organisatie Pro voet. Met heel veel passie en liefde draag ik graag een steentje bij aan de verzorging van jouw voeten!

Jouw voeten verdienen alle aandacht. Ze lopen jouw hele leven met jouw mee. Alleen al daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat jouw voeten in goede conditie zijn! Maar ook een verwenbeurt op z'n tijd zijn ze zeker waard!

Als medisch pedicure werk ik met professionele apparatuur en deskundige manier van werken zodat een behandeling vrijwel altijd pijnloos en prettig is. Medisch Pedicure Elsbeth neemt hygiëne uiterst serieus en werkt uitsluitend volgens "de code voor de voetverzorger". Een goede hygiëne en desinfectie is een zeer belangrijk onderdeel binnen het vak pedicure.

Er wordt gewerkt met instrumenten die in aanmerking komen het huid en lichaamsvloeistoffen. Hierdoor is het gemakkelijk om micro-organismen over te brengen naar andere patiënten. Daarom staat een goede hygiëne bij medisch pedicure Elsbeth hoog in het vaandel.

 

 

Medisch Pedicure Elsbeth Arnhem Zuid Gelderland - Gezonde voeten - 23