Wie is pedicure Elsbeth?

 

Laat ik mij even voorstellen…ik ben Elsbeth, sinds 2005 gediplomeerd pedicure en ik ben aangesloten bij branche organisatie Pro Voet. Met heel veel passie en liefde draag ik graag een steentje bij aan de verzorging van jouw voeten!

Jouw voeten verdienen alle aandacht, ze lopen jouw hele leven met jou mee. Alleen al daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je voeten in goede conditie zijn! Maar ook een verwenbeurt op z’n tijd zijn ze zeker waard!

Als pedicure werk ik met professionele apparatuur en deskundige manier van werken zodat een behandeling vrijwel altijd pijnloos en prettig is.

Pedicure Elsbeth neemt hygiëne uiterst serieus en werkt uitsluitend volgens “de code voor de voetverzorger”. Een goede hygiëne en desinfectie is een zeer belangrijk onderdeel binnen het vak pedicure.

Er wordt gewerkt met instrumenten die in aanraking komen met huid en lichaamsvloeistoffen. Hierdoor is het gemakkelijk om micro-organismen over te brengen naar andere patiënten. Daarom staat een goede hygiëne bij pedicure Elsbeth hoog in het vaandel!

Pedicure-elsbeth-ambulant-arnhem-voeten-portretfoto.

Elsbeth