Wat is balayage?

In het Frans betekent balayage ‘vegen’, het zijn subtiele kleurverschillen in het haar. In de kapperswereld worden balayage-highlights met de hand gezet of op het haaroppervlak geveegd, zonder het gebruik van folies. De toepassing begint bij de haarwortel en wordt naar de punten toe geleidelijk zwaarder. Per sectie is de kleur verdeelt waardoor de onderkant donkerder blijft en het haar een heel natuurlijk en dimensionaal effect krijgt. Balayage kan op elke haarkleur worden toegepast, van blond haar tot rood haar, tot bruin haar. Meestal wordt balayage niet gekozen door hele donkere brunettes. Balayage is mooi op lang en half lang haar en geeft het haar een ‘sunkissed’ effect.

Verschil tussen ombré en balayage

Het grote verschil tussen de twee technieken is dat ombré een donkere uitgroei geeft met lichte punten en balayage een subtiele overloop van kleur is. De kleurverdeling bij ombre is meer horizontaal en bij balayage is meer verticaal.

Ombré hair colours.

Krullend haar!

Krullenkapper
Heb je krullend haar? Ik  ben gespecialiseerd in het knippen en het behandelen van krullen zodat uw krullen er weer stralend uitzien. Met zoveel mogelijk biologische producten en nauwkeurige zorg is uw haar weer tot in de puntjes verzorgd met natuurlijke producten van Natulique . 

NATUURLIJKE HAARKLEURING

Milde, 100% ammonia-vrije, professionele haarkleuring van hoogwaardige kwaliteit.
ONTDEK ONZE NATUURLIJKE KLEUREN 

PPD-Vrije Haarkleur
Bij NATULIQUE streven we constant naar het creëren van de best mogelijke oplossing met de hoogste concentratie aan biologische en natuurlijke ingrediënten. Onze haarkleuring bevat de laagste concentratie PPD in een professionele kleuring ter wereld. En nu, hebben we zelfs PPD-vrije haarkleuren kunnen creëren terwijl de professionele, langdurige kwaliteit en grijsdekking is behouden.
ET GECERTIFICEERDE ORGANISCHE EN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
NATULIQUE Natural Colours zijn ontwikkeld met de nadruk op natuurlijke ingrediënten die samen zorgen voor een natuurlijkere haarkleur, extra verzorging en een geweldig resultaat.

Gecertificeerde Biologische en
Natuurlijke Ingrediënten.

Gecertificeerde Biologische en Natuurlijke Ingrediënten.

De kwaliteit van de Professionele Haarverzorgings producten van NATULIQUE is te danken aan de passie en toewijding die het vergt om verzorgingsproducten te creëren die de gevestigde merken op de markt overtreffen met een gemiddelde van 95% tot 100% Gecertificeerde Biologische en Natuurlijke Ingrediënten.

De zijn geproduceerd in Denmark.

Trend haarkleur voor 2021

Deze haarkleur trend voor 2021 draait helemaal om het naast elkaar plaatsen van lichte en donkere tinten, zoals Mabel’s romige blonde wortels met haar chocoladebruine punten  Deze trend ziet er vooral prachtig uit op krullend haar (hallo, ingebouwde dimensie en textuur), dus voel je vrij om wat strakke krullen te creëren – of gewoon de krullen die je hebt opnieuw te definiëren.